Post

Share this post

Harry Styles: Ταξίδι στην Ιταλία με το video του «Golden»

Με εικόνες από τα γραφικά τοπία της Ιταλίας είναι γεμάτο το νέο music video του Harry Styles.
Ο Harry Styles ετοίμασε music video για ακόμα ένα τραγούδι του άλμπουμ «Fine Line».

Πριν από λίγες εβδομάδες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφικά στιγμιότυπα του Βρετανού τραγουδιστή να πραγματοποιεί στην Ιταλία γυρίσματα για ένα άγνωστο εκείνη τη στιγμή project.

Όπως αποκαλύπτεται, το ταξίδι αφορούσε το music video για το τραγούδι «Golden», με το μοναδικό αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στις οθόνες μας.

Το «Golden», ένα ιδιαίτερο τραγούδι με arena rock και indie pop στοιχεία, είναι το επόμενο single από το άλμπουμ «Fine Line» του Harry Styles που κυκλοφόρησε από τις Erskine και Columbia Records / Sony Music τον Δεκέμβριο του 2019.

Το τραγούδι, με το οποίο ανοίγει το «Fine Line», αναφέρεται στα έντονα συναισθήματα και τους φόβους που βιώνει κανείς στη διάρκεια των πρώτων βημάτων μιας νέας σχέσης, ενώ δίνει τον τόνο και για το υπόλοιπο άλμπουμ.

Σε σκηνοθεσία των Ben και Gabe Turner, το music video του «Golden» είναι άλλη μία από τις εξαιρετικές παραγωγές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τον Harry Styles.

Τα γυρίσματα έγιναν στην ευρύτερη περιοχή της Ακτής Amalfi στη νότια Ιταλία, που έχει χαρακτηριστεί από το 1997 από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Στα πλάνα παρακολουθούμε τον Harry Styles να τρέχει μέσα σε μια σήραγγα στο πανέμορφο φυσικό τοπίο και να συνεχίζει στους δρόμους των γραφικών χωριών της περιοχής, ενώ σε ορισμένες σκηνές οδηγεί μια vintage Alfa Romeo. Επίσης βουτά στα καταπράσινα νερά σε ένα μικρό βραχώδη κόλπο και παίζει με το νερό.

Το video ολοκληρώνεται με τον τραγουδιστή να σταματά κυριολεκτικά την κίνηση στο δρόμο και να αιφνιδιάζει ευχάριστα τους επιβάτες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου.

Πηγή: hit-channel.com